sábado, 17 de enero de 2009

Dimecres 14 de gener de 2009: La fruita del pa

La recepta de la fruita del pa!!


Aquesta és la fruita del pa.


Aquí li hem tret la cua.

La tallem en dos i li traiem la llavor.



Informació: la fruita del pa creix a l’arbre del pa. La fruita té la talla de un meló petit. Els anglesos (el capità Bligh) la van portar des de Tahiti per alimentar els esclaus del Carib. Costa 1 euro a preu de turista.

Ingredients: fruita del pa, aigua, sal i mantega.

Com es fa:
1. Tallem la fruita en 4 trossos. Traiem la llavor i la pell. Tallem la pell a trossos.
2. Posem l’aigua dins una cassola gran. Afegim la sal i fem bullir.
3. Quan bull l’aigua, hi posem la fruita del pa.
4. Després de ½ hora, traiem els trossos de l’aigua i els saltegem en una paella amb una mica de mantega.
5. Llest per servir!!!

Gust: Barreja entre de pa i patata. A la meva mare i al Sergi els hi va agradar, però a mi, no!

No hay comentarios: