La recepta de la fruita del pa!!
Informació: la fruita del pa creix a l’arbre del pa. La fruita té la talla de un meló petit. Els anglesos (el capità Bligh) la van portar des de Tahiti per alimentar els esclaus del Carib. Costa 1 euro a preu de turista.
Ingredients: fruita del pa, aigua, sal i mantega.
Com es fa:
1. Tallem la fruita en 4 trossos. Traiem la llavor i la pell. Tallem la pell a trossos.
2. Posem l’aigua dins una cassola gran. Afegim la sal i fem bullir.
3. Quan bull l’aigua, hi posem la fruita del pa.
4. Després de ½ hora, traiem els trossos de l’aigua i els saltegem en una paella amb una mica de mantega.
5. Llest per servir!!!
Gust: Barreja entre de pa i patata. A la meva mare i al Sergi els hi va agradar, però a mi, no!
Ingredients: fruita del pa, aigua, sal i mantega.
Com es fa:
1. Tallem la fruita en 4 trossos. Traiem la llavor i la pell. Tallem la pell a trossos.
2. Posem l’aigua dins una cassola gran. Afegim la sal i fem bullir.
3. Quan bull l’aigua, hi posem la fruita del pa.
4. Després de ½ hora, traiem els trossos de l’aigua i els saltegem en una paella amb una mica de mantega.
5. Llest per servir!!!
Gust: Barreja entre de pa i patata. A la meva mare i al Sergi els hi va agradar, però a mi, no!
No hay comentarios:
Publicar un comentario