jueves, 19 de febrero de 2009

07/02/2009: Canouan, última parada abans dels Tobago Cays...

Aquesta és la platja de l’illa de Canouan amb la seva aigua molt clara i les seves petites barraques tradicionals construïdes amb canya.



Vam anar a fer una passejada dins el poble de Charlestown. De vegades la gent fica altaveus molt grans als carrers i comença a ballar reggae. Quina festa!!!


Aquests són els nostres amics Sònia i Pablo. Ells també venen de Barcelona amb el seu veler, el Luziana. Vam passar uns quants dies junts, aquí a Canouan i també als Tobago Cays. Són molt simpàtics i no vam parar de fer coses junts molts divertides!!!



Amb el Pablo i la Sònia vam anar de l’altre costat de l’illa, a la platja de Sobrevent per fer esnòrquel. Es tractava d’anar nedant fins l’arrecife per a veure peixets. Però aquell dia, el vent i la corrent eren molt forts i ens va costar moltíssim nedar. Al final no vam poder veure gran cosa i ens vam cansar molt!!!


Però després ens vam muntar un pícnic la mar de simpàtic! Visquen les patates fregides!!




1 comentario:

Unknown dijo...

Quina enveja Hélène!
M'ha encantat poder veure totes les teves experiències; ja veig que estàs treballant molt. I tant! He reconegut el 8 i mig.Ja veig que no perds el ritme.
Molts records de la Xenia que està amb mi veient aquest blog tant fantàstic.
Molts petons per tots.
Isabel